close

Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami jūs sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje.

Savo duotą sutikimą bet kada galite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus naršyklės nustatymuose. 

Daugiau informacijos apie slapukus rasite mūsų Privatumo politikos puslapyje.

  • Nauja

Avižiniai dribsniai su baltymais / 1000g

American Suplement

Mikronizuoti avižiniai dribsniai su baltymais  / 1000g 

Kai reikia dienos pradžiai kažko sveiko , baltyminio s skanaus ir su mažai cukraus 

Variantas kepant pyragą yra jau beveik parupštas ...mmm

Skonis
6,90 EUR
Kiekis
Prekyboje

  • Saugus atsiskaitymas! Saugus atsiskaitymas!
  • Pristatymas laiku! Pristatymas laiku!
  • Prekių grąžinimo garantija! Prekių grąžinimo garantija!
Aprašymas

Mikronizuoti avižiniai dribsniai su baltymais  / 1000g 

Kai reikia dienos pradžiai kažko sveiko , baltyminio ,  skanaus ir su mažai cukraus 

Variantas kepant pyragą yra jau beveik parupštas ...mmm.. nes avižinių miltelių skoniai yra jau  paruošti 

Tik reikia papildomai sudėti į indą :

1. variantas kai norime iškepti pyragą orkeitėje 

Du puodeliai po 150 g avižinių dribsnių 

Stiklinė lieso  pieno

Trys kiaušinių baltymai

Tarkuoti galima  citrinos  arba cinamono

Kepkite kiaušinių baltymus iki standumo ir pridėkite likusius miltelių sudedamąsias dalis.

Tešlą gerai sumaišykite ir supilkite į specialių indą  (taigi nebūtina  naudoti sviesto ir miltų, kad suteptumėte indą ).

Mes pašildome orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 20-25 minučių ir turime skaniasią pyragą su daug baltymų 

 2. variantas 4 vnt Blynams kepant keptuvėje :

40 g avižinių

40 ml nugriebto pieno

4 kiaušinių baltymai

Žiupsnelis druskos

Vienas arbatinis šaukštelis mielių

Kepkite kiaušinių baltymus iki standumo ir pridėkite likusias sudedamąsias dalis. Gerai sumaišykite, kad tešla liktų be gabalėlių. Įkaitinkite keptuvę su aliejaus lašeliu. blynus apkepame iš abiejų pusių. Jus turite energingus ir skanius ,, Čempiono '' blynus !Skanaus !

Energetinė vertė per 100g yra : 1580 kJ / 378 kcal
Riebalų  6,6 g
Iš jų sočiujų  1,3 g
Angliavandenių  62 g
Iš jų cukraus  1,1 g
skaidulos  9,2 g
Proteino  13 g
Druskos 0,02 g

Vitaminas C (L-askorbo rūgštis), kalcio karbonatas, magnio fosfatas, alfa-lipo rūgštis, vitaminas B3 (niacinamidas), geležies fumaratas, vitaminas E (DL-alfa-tokoferolio acetatas), cinko oksidas, vitaminas B5, vitaminas B6 HCl, vitaminas B2, vitaminas B1 HCl, folio rūgštis, chromo pikolinatas, D-biotinas, natrio selenitas ir vitaminas B12 (cianokobalaminas). 

Pakuotė 1000g 

Gamintojas ISPANIJA 

Prekė detaliau
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Riešutų sviestas iš „HEALTHY CHOICE“ 1000g

Riešutų sviestas iš „HEALTHY CHOICE“ 1000g UAB „Sveika energija“ siekdama tapti klientams ir verslo partneriams patikimiausia ir labiausiai vertinama bendrove, atsižvelgė į Lietuvos rinkos poreikius, vartotojų pageidavimą ir kartu su AB “NAUJOJI RŪTA” sukūrė ir pagamino 100 procentų gryną, natūralaus skonio žemės riešutų sviestą „HEALTHY CHOICE“.

Kaina 11,00 EUR Bazinė kaina 13,00 EUR
Daugiau
Prekyboje

Prekės ženklas: Amarok Nutrition

AMAROK BCAA 2 :1:1 500g

AMAROK BCAA 2 :1:1 500g.  / 50 Porcijų  BEST INSTANTIZED BCAA 2:1:1 RATIO  WITH GLUTAMINE AND TAURINE AND 0 SUGAR ! BCAA yra šakotosios grandinės amino rūgštys, pagamintos kristalizacijos technologija. Dabar dar geresnė sudėtis , nes BCAA yra papildytos su Glutaminu  ir taurinu, todėl atsistatymas jaučiasi tik  dar  geriau !Labai svarbus vaidmuo yra...

Kaina 23,00 EUR
Daugiau
Prekyboje
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Lietuviškas Natūralus išrūgų baltymas 1kg

Lietuviškas išrūgų baltymas „HEALTHY CHOICE dabar ir po 1000g. 100% grynas, tirpus išrūgų baltymas „HEALTHY CHOICE“ gaminamas iš aukšciausios rušies išrūgų baltymų koncentrato, kuriame yra daugiau kaip 80% baltymų. Proteinas yra išgaunamas ultra mikrofiltracijos būdu. Tai reiškia, kad baltymas lieka nepakitusios struktūros ir išsaugojęs daugumą natūralių...

Kaina 22,00 EUR Bazinė kaina 25,00 EUR
Daugiau
Prekyboje

Sekite mus Facebook'e